Het aanmaken van mappen, via de webmail.

Stap 1:
Open de url https://mail.webscale.nl in je browser, en log vervolgens in met jouw e-mailaccount.

Stap 2
Klik linksonder in het linker menu op het tandwiel, en klik in het geopende menu op: "Beheer mappen".

Stap 3
Klik in het tweede menu van links, onder de huidige mappenstructuur, onderin op de grote plus (+) om een map toe te voegen.

Stap 4
Geef een naam op, die je aan de nieuwe map wilt geven. Je kunt eventueel de bovenliggende map selecteren waarin de nieuw aan te maken map onder zal moeten komen te staan, standaard zal het gewoon bovenin komen te staan. Lijstweergave kan je gewoon op "Lijst" laten staan.

Stap 5
Druk op "Opslaan" om de nieuwe map gegevens op te slaan, waarmee ook gelijk de map is toegevoegd.