Contact

Opmerkingen

• Avatar
    webredactie

Goedemorgen. Is er een tussenstand m.b.t. de werkzaamheden op acc.venlo.nl? Op dit moment kunnen wij niet inloggen op deze omgeving.

Met vriendelijke groet:
    Peter van Riet

• Avatar
    webredactie

NB: vanwege het testen en uitrol van verbeteringen e.d. door LimoenGroen is het niet kunnen inloggen nu niet wenselijk, dus het dringt.

• Avatar
    webredactie
    IS het mogelijk om een van onze subdomeinnamen (http://bis.venlo.nl) te koppelen aan één specifieke pagina op www.venlo.nl (https://www.venlo.nl/bestuurlijk-informatiesysteem) Volgens onze afdeling ICT, die de domeinnamen beheert, is het niet mogelijk, maar mogelijk dat jullie als host-partij nog mogelijkheden hebben. Is een oriënterende vraag. Als het niet kan of als het te veel voeten in de aarde heeft, zien we er mogelijk van af.