E-mailgebruik van het e-mailmailadres, welke door Webscale beheerd wordt.

In dit artikel geef ik je de meest belangrijke informatie mee, omtrent het gebruik maken van een e-mailadres dat door Webscale beheerd wordt.

Webmail URL's
http://mail.ezcompany.nl

http://mail.webscale.nl

Let op
De onderstaande instructies gaan er vanuit dat je gebruik maakt van de Webscale mailserver. Indien je gebruik maakt van de ezCompany mailserver, dien je bij het configureren mail.ezcompany.nl door mail.webscale.nl te vervangen! Indien het je niet duidelijk is wat precies de juiste mailserver van jouw e-mailadres is dan zou je dat kunnen achterhalen door in te loggen op beide webmail URL's. Waarop je vervolgens ingelogd komt is dan de juiste mailserver voor je e-mailadres. Indien dit niet lukt, neem dan contact op met Webscale.

Verbindingsproblemen op je e-mailprogramma.
Indien je Verbindingsproblemen op je e-mailprogramma hebt, dan zou je eerst eens kunnen controleren of je wel op onze webmail ingelogd komt (zie bovenaan onder de Webmail alinea, voor de URL's). Indien je op beide webmail URL's niet ingelogd komt, dan weet je dat het probleem bij Webscale ligt. Zo niet, dan is het vrijwel zeker dat de configuratie binnen je e-mailprogramma niet juist is. Je kunt dan door middel van de onderstaande instructies nagaan of alles correct is ingesteld.

Het instellen van je e-mailadres.
Wij hebben voor verschillende e-mailprogramma's instructies geschreven. Deze instructies zijn op verschillende URL's te vinden. Hieronder het overzicht hiervan, met de daarbij behorende links:

- Microsoft Outlook 2010

- Android 4.0

- Iphone (IOS 6)

- Iphone (IOS 7 & 8)

- Mac

- Thunderbird (Linux / Windows)

Het wijzigen van het wachtwoord van je e-mailadres.

Voor het wijzigen van het wachtwoord van je e-mailadres hebben wij een aparte instructie geschreven. Deze instructie is op de volgende URL te vinden:

Webmail Wachtwoord wijzigen

Het instellen van een forward / doorverwijzing van je e-mail.

Voor het instellen van een forward / doorverwijzing van je e-mail hebben wij een aparte instructie geschreven. Deze instructie is op de volgende URL te vinden:

Webmail Forward instellen

Het instellen van een out-of-office bericht op je e-mailadres.

Voor het instellen van een out-of-office bericht op je e-mailadres hebben wij een aparte instructie geschreven. Deze instructie is op de volgende URL te vinden:

Webmail Instellen Out-of-office

Het aanmaken van mappen, via de webmail.
Voor het aanmaken van mappen op je e-mailadres hebben wij een aparte instructie geschreven. Deze instructie is op de volgende URL te vinden:

Het aanmaken van mappen, via de webmail

Contact
Wanneer je het toch niet lukt om je configuratie en/of vraag op te lossen door een van de bovenstaande instructies. Neem dan contact op met ons, Webscale.

Dit kan per e-mail, dan wel per telefoon. Zie:

E-mail:
support@webscale.nl - https://www.webscale.nl/contact

Telefoon: