Microsoft Outlook 2013 / Webmail - Engelse en Nederlandse mappen samenvoegen

Indien u gebruik maakt van de Nederlandstalige Microsoft Outlook 2013, zal het u wellicht zijn
opgevallen dat u zowel Nederlandse als Engelstalige mappen heeft.
Deze zijn eigenlijk dubbel, zoals "Verzonden Items" en "Sent Items".

De reden hiertoe is dat onze mailserver Engelstalig is, en Outlook 2013 zelf Nederlandstalige mappen aanmaakt.

Hoewel dit geen invloed heeft op de werking van uw email, kan dit wel als hinderlijk worden ervaren.

Sinds Outlook 2013 is het niet meer mogelijk dit in Outlook zelf aan te passen.
Gelukkig bied onze webmail wel de mogelijkheid om deze mappen samen te voegen naar enkel de Nederlandstalige variant.

U gaat als volgt te werk:

• Ga naar https://mail.webscale.nl en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Kies rechtsboven voor "instellingen".
  • Kies onder "Sectie" voor de menu-optie "Speciale mappen".
  • Zet de mappen op de Nederlandstalige variant, zoals in onderstaande schermafdruk.

Vanaf nu heeft u enkel nog de Nederlandstalige mappen.