iPhone IOS 7 & 8 - E-mail instellen op.

Open 'Instellingen' op uw iPhone.

Ga naar: 'Mail, Contacten, Agenda'.

Onder accounts, kies voor: 'Nieuwe account'.

Kies voor de laatste optie: 'Anders'.

Kies voor: 'voeg mailaccount toe'.

Vul uw naam, emailadres, wachtwoord en eventuele beschrijving in.

Kies voor: 'volgende'.

Vul op het volgende scherm de volgende gegevens in bij 'server inkomende post':

Hostnaam : mail.webscale.nl

Gebruikersnaam : uw email-adres

Wachtwoord : uw wachtwoord

Vul bij 'server uitgaande post' de volgende gegevens in:

Hostnaam : mail.webscale.nl

Gebruikersnaam : uw email-adres

Wachtwoord : uw wachtwoord

Uw iPhone gaat nu de gegevens controleren.

Als alles goed is gegaan komt het volgende scherm in beeld:

Schakel 'notities' uit zodat alleen 'Mail' nog aan staat.

Kies daarna voor 'bewaar'.

De iPhone voegt nu het account toe. Als het account is toegevoegd wordt deze bij alle accounts gezet.

Kies uw zojuist toegevoegde mailaccount:

Kies vervolgens onder 'IMAP' weer uw zojuist toegevoegde account.

Kies helemaal onder aan voor 'geavanceerd'.

Controleer op het volgende scherm of de instellingen voor de inkomende mail goed zijn ingesteld.

De optie 'Gebruik SSL' dient aan te staan.

De optie 'identiteitscontrole' dient op wachtwoord te staan.

De 'Serverpoort' dient '993' te zijn.

Als dit goed is ingegesteld ga dan terug door boven op '< account' te klikken.

Kies vervolgens onder 'Server uitgaande post' en klik op 'SMTP mail.webscale.nl'.

En kies voor 'Hoofdserver' (mail.webscale.nl)

Controleer of de gegevens juist zijn.

'Gebruik SSL' dient aan te staan.

De 'Serverpoort' dient op '465' te staan.

Kies voor 'Gereed' en de Iphone gaat controleren of alles goed is ingesteld.

Controleer vervolgens of uw mailaccount is toegevoegd aan 'mail' door terug te gaan naar 'Home' en op 'Mail' te klikken.

Mocht u tegen problemen aan lopen dan verzoeken wij u contact op te nemen met een Systeembeheerder of eventuele computer winkel om u verder te helpen met uw persoonlijke situatie qua mailinstellingen.