Microsoft Outlook - Het wachtwoord wijzigen.

Stap 1

Na opstarten van uw Outlook mailprogramma, kiest u linksboven in het menu voor de optie ‘Bestand’ -> ‘Info’.
In het midden verschijnt het kopje 'Accountgegevens'. Druk op 'Account Instellingen' en kies vervolgens opnieuw voor de daaronder naar voren gekomen optie 'Account Instellingen'

Stap 2
Er opent zich een venster. In dit venster kies je - indien nog je hier nog niet op staat - voor het tabblad 'E-mail'. Selecteer / Klik vervolgens het e-mailaccount waarvan het wachtwoord dient te worden gewijzigd, en klik vervolgens (bovenin) op 'Wijzigen...'.

Stap 3
Er opent zich opnieuw een venster. Typ in het vakje achter 'Wachtwoord' uw nieuwe wachtwoord in, en klik vervolgens op 'Volgende'.

Stap 4

Uw wachtwoord is gewijzigd.