iPhone - E-mail verwijderen.

In sommige gevallen is het niet mogelijk e-mail te verwijderen op een iPhone bij gebruik van IMAP. Dit komt in veel gevallen door een niet goed ingestelde prullenbak. Volg de onderstaande instructies om dit probleem te verhelpen.

Ga naar instellingen  --> e-mail, contacten, agenda's. Kies uw mailaccount. Selecteer vervolgens uw IMAP account om bij de e-mailinstellingen te komen. Kies vervolgens 'Geavanceerd'.

U ziet dan het volgende:

Kies onder 'POSTBUSINSTELLINGEN' dan voor 'Verwijderd'.

In het volgende scherm ziet u dan waarschijnlijk het volgende:

Selecteer dan vervolgens 'Trash' ipv 'Prullenmand', zoals hieronder:

Ga dan terug naar 'Geavanceerd'. Ga dan terug naar 'Account', kies dan 'Gereed'.