Instellen out-of-office

Volg de onderstaande stappen om een out-of-office (afwezigheidsbericht) in te stellen op uw emailadres.

1. Ga naar het Emailsysteem
  2. Klik op de link onderaan 'gebruikers klik hier om in te loggen', directe url: beheer
  3. Login met uw emailadres en wachtwoord
  4. Ga naar "Automatisch beantwoorden"
  5. Pas de tekst aan die gestuurd moet worden tijdens uw afwezigheid
  6. Klik op "Afwezig"
  7. De out-of-office (afwezigheidsbericht) is nu ingesteld
  8. U kunt uitloggen door rechtsbovenin op "Uitloggen" te klikken

Indien u de out-of-office (afwezigheidsbericht) wilt uitschakelen, volg dan de volgende stappen:

1. Ga naar het Emailsysteem
  2. Login met uw emailadres en wachtwoord
  3. Ga naar "Automatisch beantwoorden"
  4. Klik op "Kom terug"
  5. De out-of-office (afwezigheidsbericht) is nu uitgeschakeld
  6. U kunt uitloggen door rechtsbovenin op "Uitloggen" te klikken