Identiteiten

Als u bent ingelogd binnen uw webmail dan ziet u rechts boven in bij 'instellingen' ook de optie 'identiteiten' opkomen.

Via deze optie kunt u meerdere emailadressen toevoegen aan 1 account. Kies linker onder in voor het plusteken en vul de gegevens in:

U kunt hier ook aangeven welke 'identiteit' als standaard ingesteld dient te worden.
Als u op opslaan heeft geklikt ziet u de identiteit aan de rechterkant bijgevoegd.
De identiteit die als standaard ingesteld staat daar mailt u automatisch mee. Echter heeft u, als u nu klikt rechts boven in op 'email' en u kiest het icoon om een mail op te stellen , de optie om een afzender te kiezen'.
Klik hier om de instellingen voor een emailbericht te bekijken.

Handtekening instellen