Instellingen

Als u bent ingelogd in de webmail ziet u rechts boven in de optie 'instellingen'.

Binnen de optie 'instellingen' heeft u verschillende mogelijkheden in het linker vlak onder 'sectie':

1. Gebruikersinterface: als u klikt op deze optie kunt u de instellingen aanpassen voor de gebruikersinterface. Kies bijvoorbeeld hoeveel berichten per pagina getoond moeten worden.

2. Opmaak Mailbox: als u klikt op deze optie kunt u de instellingen voor de mailbox aanpassen. U kunt hier bijvoorbeeld instellen of er altijd een ontvangstbevestiging gestuurd dient te worden of om de hoeveel minuten er gecontroleerd moet worden op nieuwe berichten.

3. Berichten aanmaken: als u klikt op deze optie kunt u de instellingen voor het aanmaken van een bericht aanpassen. U kunt hier instellen of een emailbericht wat u aan het maken bent standaard om de paar minuten opgeslagen dient te worden. Of instellen dat u altijd een ontvangstbevestiging wilt ontvangen.
    Ook kunt u instellen wat er dient te gebeuren als u een bericht beantwoord, wilt u dat u dan zelf begint te typen boven het te beantwoorden bericht of onder het te beantwoorden bericht.
    Daarnaast kunt u nog instellen wanneer uw handtekening getoond dient te worden.

4. Berichten weergave: Als u op deze optie klikt is eigenlijk alleen de optie 'toon bijgevoegde afbeeldingen onder het bericht' van toepassing. Deze optie geeft aan dat de afbeeldingen al geopend onder het geopende bericht worden getoond, als u dit dus liever niet heeft kunt u deze optie uitschakelen.

5. Speciale mappen: als u klikt op deze optie kunt u 'abonneren' op verschillende mappen.

6. Serverinstellingen: Binnen deze optie kunt u instellen hoe de server om moet gaan met de berichten.

Daarnaast heeft u boven het grote vlak de opties

Zoals u wellicht heeft gezien wordt de optie 'instellingen' standaard weergegeven, en geeft de opties/instellingen die hierboven worden besproken weer.
Als u klikt op de optie mappen, kunt u de instellingen wijzigen per map.
Klik bijvoorbeeld op 'postvak in' en u ziet in het grote vlak de volgende opties:

Een handige optie hier is de optie 'Grootte', als u hierop klikt kunt u zien hoe vol uw map zit en of er eventueel wat geleegd dient te worden.
Kijk ook bij emaillimiet bekijken.

Daarnaast heeft u nog de optie 'Identiteiten', klik hier voor de uitleg over Identiteiten.