Handtekening instellen

Zoals u kunt zien heeft u bij de identiteiten ook de mogelijkheid om per identiteit uw handtekening in te stellen. Klik op het tabblad 'ondertekening' en het volgende scherm opent:

Als u de optie 'HTML onderschrift' aanvinkt krijgt u verschillende editor functies binnen uw ondertekening:

De meeste opties zijn u wellicht bekend, omdat deze erg lijken op die binnen de meestgebruikte editors, toch geven we u even een uitleg per optie.

1. B = dikgedrukt maken
  2. I = schuingedrukt maken
  3. U = Onderstreept maken
  4. ABC = doorstreept maken
  5. Het volgende blok van 4 items, geeft de uitlijning van de tekst aan, de eerste optie is naar links, de tweede optie is in het midden, de derde optie is naar rechts en de vierde optie is uitlijning zoals dat vaak in een krantenartikel wordt gedaan.
  6. De twee opties na dit blok zijn de tab knoppen. U kunt hiermee inspringen.
  7. = met deze optie worden speciale tekens geopend.
  8. - = met deze optie kunt u een horizontale lijn trekken.
  9. = Met deze twee opties kunt u achter een geselecteerde tekst een link toevoegen of 'verbreken'.
  10. HTML = Met deze optie kunt u een editor openen waarin u in de programmeertaal HTML uw handtekening kunt maken.
  11. = Met deze optie kunt u een kleur geven aan uw tekst.
  12. Font Family = Met deze optie kunt u verschillende lettertypes kiezen (Arial, Verdana enz).
  13. Font-size = Met deze optie kunt u de grootte van uw lettertype aangeven.

Vergeet vervolgens niet om op opslaan te klikken.