Emaillimiet bekijken

Soms komt er een e-mail binnen met daarin de mededeling dat het limiet van uw e-mail bijna overschreden is. Over het algemeen wil dat zeggen dat het e-maillimiet binnen uw e-mail inderdaad is overschreden, maar er zijn een aantal manieren om dit te verhelpen:

1. Inloggen op mail.webscale.nl en verschillende e-mails verwijderen.
    • Ga naar mail.webscale.nl
    • Log in met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord.
    • Klik vervolgens op 'inbox' en u ziet links onder in 'schijfgebruik' staan (als dit in het rood staat is het limiet bijna overschreven, ook het aantal procenten wordt weergegeven).
    • Zorg er vervolgens voor dat enkele e-mail worden verwijderd, maar loop voor de zekerheid ook de 'verzonden items' en de 'trash' (prullenbak) na.
  2. Binnen uw e-mailprogramma uitzetten dat de e-mail op de server achterblijft (zeker bij outlook wordt dit altijd bij het aanmaken van een account automatisch aangezet). Hieronder van een aantal mailprogramma's hoe u deze optie uit kunt schakelen: