Mailserver instellingen en benodigdheden.

Om uw e-mail binnen uw e-mail programma in te stellen (Outlook, Imail, Thunderbird enzovoorts) heeft u de volgende gegevens nodig.

1. Uw gebruikersnaam ofwel e-mailadres (bijvoorbeeld: support@webscale.nl).
  2. Het bijbehorende wachtwoord.
  3. De inkomende mailserver van Webscale (mail.webscale.nl).
  4. De uitgaande mailserver van Webscale (mail.webscale.nl).

Een e-mailaccount toevoegen aan uw e-mail programma werkt in veel gevallen het zelfde, echter kan het wel per e-mail programma verschillen waar deze functionaliteit te vinden is. Daarom hebben wij voor u een kleine selectie gemaakt van veelvoorkomende e-mailprogramma's. Echter kunnen we niet alle e-mail programma's behandelen, vandaar dat we u ook adviseren om uw e-mail in te laten stellen door uw systeembeheerder of door te zoeken op www.google.nl naar informatie over uw e-mail programma.

Ook is het mogelijk om uw e-mail op te halen op uw mobiele telefoon, ook deze programma's verschillen per telefoon. Daarom adviseren wij u om in de handleiding van uw telefoon te kijken of via de zoekmachine te zoeken naar informatie over het instellen van uw e-mail.

Algemene Serverinstellingen

Pop3 gebruikt voor Inkomende e-mail Poort 995