Lopende tickets bekijken en account aanmaken

Het is mogelijk om via het ticketsysteem de eigen ingeschoten tickets in de gaten te houden, hiervoor dient wel een account te worden aangemaakt.

1.) Ga naar webscale.zendesk.com.
2.) Klik op bekijk lopende tickets.
3.) Klik op 'Meld u hier aan om support verzoeken te plaatsen en de voortgang ervan te kunnen volgen »' om een account te registreren.
4.) Vul alle gegevens in.
5.) Bevestig de aanmelding via het bevestigingsmailtje in de e-mail (het kan zijn dat de e-mail als Spam wordt gezien, dus controleer als er na een aantal minuten nog niets binnen is gekomen of de e-mail eventueel in de Spammail zit).
6.) Kies een wachtwoord om in te loggen.
7.) Vervolgens klikken op 'bekijk lopende tickets' om de tickets te bekijken en eventueel op 'aanmaken ticket' om een ticket in te schieten.