Teamviewer installeren

Wij gebruiken regelmatig teamviewer om met onze klanten mee te kunnen kijken op hun computer.
Teamviewer is een gratis programma en te downloaden van het internet, hieronder beschrijven wij hoe u deze installatie kunt doorlopen en welke onderdelen noodzakelijk zijn om uw computer over te nemen.

1. Ga naar www.teamviewer.com
  2.  Klik op 'Volledige versie Het is gratis!'.

3.  Teamviewer wordt nu gedownload.
  4. Afhankelijk van welke webbrowser u heeft wordt het gedownloade bestand in de map 'Downloads' op uw computer geplaatst of u heeft zelf de mogelijkheid om het bestand op een bepaalde plek op te slaan.
  5. Open het bestand vanaf de plek waar het is opgeslagen.
  6. Het kan zijn dat u een beveiligingswaarschuwing in beeld krijgt, kies hier voor 'Uitvoeren'.
  7. Kies in het eerste scherm voor 'Run' en kies voor 'next'.

8.  Zet een vinkje bij 'I accept the terms of the Licence Agreement' en kies voor 'Next'.

9. Het kan zijn dat er nu een scherm in beeld komt waarop u toestemming dient te geven om teamviewer toe te laten. Sta dit altijd toe.
  10. U krijgt nu een scherm waarop uw ID en Wachtwoord staan genoteerd, deze gegevens kunt u aan ons doorgeven, zodat wij met u mee kunnen kijken.